Centrum voor Dagopvang (CDO) Akkerwinde

In ons Centrum voor Dagopvang Akkerwinde kunnen thuiswonende ouderen en zorgbehoevenden terecht voor een dagje ontspanning en zorg buitenshuis. Op die manier bieden we hen een fijne dag en afwisseling. Mantelzorgers geven we zo de kans om met een gerust hart zelf eens de zorg achter zich te laten.

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: het bieden van een veilige, huiselijke omgeving waar uw welzijn centraal staat.

Wat bieden we je?

In ons centrum vinden we het belangrijk om niet alleen te zorgen voor je fysieke behoeften, maar ook voor je emotioneel en sociaal welzijn. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige verzorging op maat, maar ook gezelschap, een aangename sfeer en zinvolle dagbesteding door activiteiten op maat. Of je nu graag deelneemt aan creatieve workshops, je geheugen traint met leuke spelletjes, of gewoon geniet van een tasje koffie en een babbel met medebezoekers, je vindt altijd iets wat bij je past.

Om de dag compleet te maken, bieden we ’s middags een smakelijke warme maaltijd aan, bereid met liefde en zorg.

Wanneer en hoe kan je er terecht?

Momenteel zijn we geopend op dinsdag en vrijdag, maar we staan klaar om extra dagen te openen, zodat we nog meer mensen van dienst kunnen zijn.

Wil je meer weten over deze dienst en hoe wij je leven kunnen verrijken? Neem dan gerust contact op met onze centrumverantwoordelijke Melissa Trombini op het volgende nummer: 0488/07.89.16 of via mail cdo.akkerwinde@welzijnskoepelwb.be

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze oase van zorg en goeie sfeer. Zo streven we om een betere kwaliteit van leven te bieden aan onze bezoekers èn aan hun mantelzorgers en familie.

Ons Centrum voor Dagopvang is gerealiseerd door een samenwerking met het Sociaal huis van Galmaarden en van Herne.