Hier tonen wij ons hart ❤️

Zaterdag 2 september 2023 om 9u28 inkomende mail met als onderwerp “Slecht nieuws”

[…] “Daarom is er in samenspraak met ziekenhuis en ons beslist om volgende week de zwangerschap af te breken.. Wat de mooiste weken moesten worden zijn nu de rotste uit heel mijn leven.” […]

Grijpen deze woorden jou naar de keel? Binnen onze organisatie wel. Deze aangrijpende woorden komen van een dierbare collega dat onverwachts haar kind moet loslaten nog voor zij hem kon knuffelen.

Koesterweek 8 – 15 december 2023 ❤️

Als welzijnsvereniging is het voor ons van essentieel belang om het principe van welzijn in al zijn facetten te omarmen. Het woord WELZIJN is niet alleen een deel van onze naam, maar het vormt ook de kern van onze verbondenheid. Dit jaar heeft een dierbare collega helaas ervaren hoe fragiel dat “welzijn” kan zijn na het verlies van haar kind.

In deze Koesterweek roepen wij op om niet alleen het welzijn te verkondigen, maar het te praktiseren. Laten we onze harten openen, zowel op sociale media als in onze eigen leefomgeving. De website koesterweek.be biedt een scala aan allerlei inspiratie en materialen over hoe je dit “welzijn” kunt tonen. We moedigen je aan om samen een krachtig signaal van steun te verspreiden.

In deze tijd van gedeeld verdriet en samenhorigheid laten we zien dat “WELZIJN” niet alleen een woord is, maar een daad van medeleven en solidariteit. Laten we samenwerken om troost en liefde te verspreiden in deze moeilijke tijden. Samen kunnen we een bron van kracht en steun zijn voor degene die het nodig hebben.

Toon je h❤️rt!

*ter nagedachtenis van Viktor Seminckx Leuntjens.